NYHEDER

NYHEDS ARKIV

Indefodbold 2016

Indefodbold 2016

 

‘Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget’

 

Det er et ordsprog som passer godt på dette års turnering.

 

Vi ramte en endnu lavere tilmelding i år end sidste år, hvilket på mange måder er bekymrende.

90-100 spillende, fordelt på 7 herre-hold og 10 mix-hold, 79 til spisning – plus hjælpere og KRiFO. Det er ca. halvdelen af hvad vi før i tiden lå på.

 

Skyldes det manglende interesse i selve turneringen?

Skyldes det at stævnet afholdes i en weekend, som gør at folk vælger det fra, grundet kravet på tjenestestederne omkring antal weekendvagter?

 

Der kan sikkert være mange forklaringer på det og udover de ovenstående, blev der nævnt den dårlige kommunikation på tjenestestederne eller mangel på samme.

Dette er et problem som har været gældende de sidste par år og det må vi så bare arbejde på, så vi en dag kan samle mange flere til stævnerne.

 

 

Rækkerne

For at vende tilbage til vores ordsprog.

 

Færre deltagere betød flere kampe til hvert hold og hyggeligere omgivelser under selve spisningen om aften.

Da vi blev nødt til at tænke anderledes omkring de 2 rækker, fik MIX-rækken mulighed for at spille 2 runder imod hinanden i deres 2 puljer samt Semifinaler og Bronze/Finale.

Herre-rækken blev kørt som een stor pulje med 7 hold, som gav 6 gode kampe i selve rækken hvorefter de 4 bedst placerede, skulle mødes i Semifinaler og dernæst Bronze/Finale.

 

Alt i alt fik alle hold ganske mange kampe fordelt i begge haller og med en kamplængde på hele 9 minutter, var det få som gik fra banen med “friske ben”.

Set i bakspejlet, er 9 minutter ikke ideelt og hårdt for de hold som ikke havde udskiftere på, men da vi ikke altid kan få det som vi helst ville det, må vi istedet gøre det så optimalt som muligt.

Folk var dog generelt tilfredse med at de fik så mange kampe, så helt dårligt kan det ikke være – hvis vi skal kigge på det føromtalte ordsprog.

 

 

Stævnet

Vi startede med at åbne stævnet kort efter kl. 10:00 – med en kort tale og velkomst fra Formanden for KRiFO – Søren Tolderlund.

Derefter gik vi i gang med selve stævnet.

For første gang i mange år, havde vi kun afbud fra spillere og ikke hele hold. Dette var en positiv ting, hvilket gjorde at vi kunne afholde stævnet som planlagt.

Nogle misforståelser gav nogle problemer undervejs, men som altid blev de løst til alles tilfredshed.

 

De 2 finaler viste at det var de rigtige hold som gik videre, for der blev spillet “lige op”, masser af spænding, godt spil og flotte mål.

 

Da stævnet havde afviklet sidste finalekamp, var følgende resultater på plads:

 

MIX-rækken

  1. De Beskidte
  2. Snede MIX
  3. Ringe FTW

 

Herre-række

  1. Midtjylland 1
  2. Nordstjernerne
  3. Vend den anden kind til

 

 

Endnu en gang et stort tak til Græker og resten af Nyborghjælperne samt dommerne for deres hjælp som altid. Rart med gode folk, som gør en så lang dag så meget nemmere.

 

Og en tak fra KRiFO for en masse gode kampe og godt humør.

Vi ses til næste år, med mange flere deltagere (håber vi)…..

 

 

Mvh

Morten Rasmussen