NYHEDER

NYHEDS ARKIV

Trailløb – Euro Cross 2016

European Prison Cross Country Championships 2016

KRIFO havde, efter mange opfordringer fra vore nordiske venner fra Sverige, valgt at vi i 2016 ville prøve at sende deltagere til Euro Cross løb, som skulle afvikles lørdag 29 oktober på Newbold Revell, som er Englands Prison Serviced College, og ligger i Rugby tæt på Leicester.

Vi var inviteret til at deltage med 10 løbere og 2 officials, og efter udtagelses Trail-løb i Jelling, havde vi udtaget 3 kvinder og 7 herrer til at løbe. Inden afgang til England fik vi 2 afbud fra herrer, hvoraf det ene var så tæt på afgangen, så vi kun nåede at indkalde 1 reserveløber.

 

Vi ankom til Newbold Rewell fredag 28 okt, hvor vi blev indkvarteret i en værelsesfløj på skolen, som er et gammelt Manor med alt hvad dette indebærer. Efter indkvartering valgte vi at besigtige løberuten, som var beliggende lige op ad skolen. Ruten var en 5 km rundstrækning, som skulle gennemløbes 1 gang af kvinderne og 2 gange af herrerne. Den gik gennem skov, på stier og græsunderlag og var næsten uden højdemeter. Vi havde nok regnet med lidt mere kuperet terræn men efter en prøverunde var løberne fortrøstningsfulde og klar til løbet lørdag.

 

Lørdag var 61 løbere fra 7 nationer klar til race, som foregik under perfekte løbeforhold med 16 grader varme, ingen vind og let fugt i luften. Og sikken debut for KRIFO:

 

Michael Hansen, Ikf, fik BRONZE af alle deltagere i Herre, tid 35.06 min

Kenneth Østenkjær Jensen, Enner Mark, EUROPAMESTER i Herre 45-49 år, tid 38.28 min

Tom Panduro, Sdr.Omme, BRONZE herre 50-54 år, tid 40.40 min

John Greve Iversen, Åbenrå arrest, EUROPAMESTER herre 55-59 år, tid 37.18 min

Ud over medaljetagerne løb Thomas Knudsen, Ikf, tid 37.37 min og Henning Brinkman, Nr.Snede, tid 41.33 min.

 

I holdmesterskab for herre, 3 hurtigste fra hvert land, fik Michael Hansen, Thomas Knudsen og John Iversen BRONZE

 

Også vore kvinder; Sandra Snogdal, Nr. Snede, tid 22.38 min, Jane Sørensen, Århus arrest, tid 23.18 min og Marianne Godsk Kristensen, Århus arrest, tid 25.59 min, fik BRONZE i holdmesterskabet

 

Jane Sørensen, Århus arrest, EUROPAMESTER kvinder 50-54 år

Marianne Godsk Kristensen, Århus arrest, SØLV, kvinder 35-39 år

 

Tak til deltagerne for seriøs og hyggelig deltagelse

Jan Normann

KRIFO