NYHEDER

NYHEDS ARKIV

Udtagelse til Nordiske Mesterskab i Fodbold 2019

Udtagelse til Nordiske Mesterskab i Fodbold. De Nordiske Mesterskaber 2019 afholdes i Danmark, og vi deltager med 1 Damehold og 1 herrehold. Har du en indre Christian Eriksen eller Pernille Harder i maven, inviterer Krifo til udtagelse- og træningssamling.

Dette finder sted ved Nyborg Stadion D.10.04.2019. hvor vi finder de bedst mulige kandidater til det Danske, Dame- og Herre landshold.

Der er træningssamling for både damer og herrer samme dag og sted, på følgende adresse: Storbæltsvej 13-15. 5800 Nyborg. Tidspunkt er kl. 14.

Der vil være lidt let mad ved ankomsten og også bagefter kamp/træning. Vi regner med at være færdige senest kl. 20.00 Der vil kun være denne ene træning, så den SKAL man deltage i for at komme i betragtning til NM.

NM afholdes i Bræstrup D 7-8-9 Juni. Vi skal på bo Pejsegården, hvor også afslutningsfesten skal være. Lyder dette som noget for dig, så henvend dig til din lokale personale idrætsforening.

Her bedes du også oplyse om normale og gerne eventuelle alternative spillepladser. Efter denne træningssamling, udtager trænerne det endelige hold. Der skal udtages 15 deltagere på hvert hold.

o Herreholdet: Michael Nordby Pedersen. Sønderborg arrest.

o Dameholdet: Bjarne Ryberg. Udrejsecenter ved KHG.

KRIFO dækker de nødvendige rejseudgifter. Man skal huske de gældende regler for kørsel og samkørsel.(man skal være 3 eller flere i hver bil for at få tilskud) Evt. Kontakt Kim Clausen på mobil nr. 26396785

Krifo sørger for forplejning ved træningssamlingen.

Tilmeldingen skal sendes til Anders Strandhave på Mail: anders.strandhave@kriminalforsorgen.dk

Vi glæder os til at se dig

Med venlig hilsen Tanja og Anders